December 29, 2017

Please reload

Siste innlegg

Vekk din indre skipper og veiviser i 2017!

December 31, 2016

1/2
Please reload

Utvalgt innlegg

ILIANA-lærer Mona Birgitte Wallin Solvik er tilbake!

May 21, 2016

Mona var av ILIANA akademiets mest aktive lærere for noen år siden. Hun har holdt en mengde kurs flere steder i landet og i Frankrike hvor hun sammen med sin mann har skapt et paradis for seg selv og kursdeltagere. Jeg er glad for å få henne inn i kollegiet igjen og vet at det er mange som vil ha glede av hennes mangfoldige bakgrunn. I mellomtiden har hun tatt flere utdannelser og er blandt annet instruktør i MEDIyoga og medisinsk qigong. Fra Sandefjord har hun etter hvert flyttet til Asker hvor hun fra høsten 2016 vil tilby ALLE de 5 SELVutviklingskursene hvert halvår i området Asker/Bærum/Buskerud/Vestlandet. I september kan du begynne med kurs-I enten som et vanlig helgekurs eller 5 tirsdagskvelder i sept.+okt. Kurs-IV: 5 1/2 dagers kurset "Helbredelse av det indre barnet" vil hun som før tilby over en litt lenger periode i mai 2017 i Le Lavadou, Sør-Frankrike, hvor kurs og bading, utflukter og shopping kan gå hånd i hånd. Les mer om henne her: