top of page

Earlybirdpris før 15. januar! Spar tusener! SELVutviklingsutdannelsen starter 2.-4.feb. 2018


Ordinær pris kr. 18.690 - Earlybird før 15. jan. kr. 13.690. Og du kan spare mer ved å verve flere! Det burde være en menneskerett å lære om hvordan kropp og sinn henger sammen. Tenk at det finnes oppskrifter på hvordan ønsker og fantasier kan jobbe seg gjennom fram til virkelighet. Du er medskapende i ditt eget liv, men ikke før du vet hvordan. Vi kan snuble og finne nogenlunde fram eller vi kan ta tak vårt eget ror og bruke det aktivt i den ofte ville og frådende livselven vi alle flyter i! Mange har gjort det før deg, så vi vet at dette kan læres. 5 SELVutviklingskurs utgjør SELVutviklingsutdannelsen fra ILIANA akademiet denne våren. Tre helger - et på 4 dager og en kveld og tilslutt en kveld og tre dager. Dette er på mange måter en mysteriereise og samtidig en skattejakt. Mystisk fordi det betyr det ukjente. Alt jeg vet er at du vil finne mer enn du ante og at du også erfare og se hvordan dine misforståelser og indre sår transformeres til innsikt og kraft. Alt er ikke glede - men alt er livskraft! Og det blir en glede - det er jeg sikker på.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page