top of page

BUøyen kursgård i vakre Austbø på Helgelandskysten!

BUøyen kursgård drives av Inge Ås og Kjersti Fjeldstad
Vi startet i 1995 med et nedfallent småbruk og har utviklet stedet til et naturnært og nøkternt kurssenter for mindre grupper i sommerhalvåret. Helgelandskysten har en vakker og variert skjærgårdskyst med små og store øyer og skjær, idylliske hvite strender, svaberg og skarpe fjell. Øyhopping med sykkel, toppturer og kajakkpadling er populære aktiviteter her. Kystriksveien langs kysten er en opplevelse i seg selv og sørfra kommer du forbi vårt nærmeste fergested Søvik, rett syd for flyplassen Stokka og Sandnessjøen.

Hav i vest, Dønna i nord, Vega i sør
Fellesmåltider i hovedhuset
Undervisning og overnatting i naustet

Kurs på BUøyen kursgård

Litt sør for Sandnessjøen, på den vakre Helgelandskysten ligger en rad av langstrakte øyer ut mot havets horisont så langt øyet kan se. Rett syd for flyplassen, Stokka, er fergestedet Søvik, og her tar fergeturen kun 15. min til vår naboøy, Austbø. Du hentes med egen båt til "sørgården" på Buøya, til BUøyen kursgård. Her har vi det klareste brønnvann, utedo og karmsenger med eget vindu, for den som vil være med! Hver sommer er det videreutvikling og bygging av flere strukturer. En ny lagerbygning, en tipi og mindre meditasjonstrukturer samt maling og generell vedlikehold inngår i noen av kursene som samarbeidsprosjekter.   Se mer på vårt billedgalleri.
Ankomstdagen varierer. På noen av kursene er det ankomst dagen før og avreise dagen etter. Været på Helgelandskysten kan variere fra kjølig, storm og regn til de varmeste, heteste soldager. Og det skifter ofte raskt! Ta derfor med all slags tøy slik at du også kan sitte, jobbe og bevege deg ute i naturen.

 
I år er det Tymuskurs, strandrydding og kunst av søppel! Kursene varierer litt fra år til år så be om info!
Akrylmaling og meditasjon
Kulturlandskap, yoga og meditasjon
Retreat for studenter og utdannende fra ILIANA akademiet.

Akrylmaling og meditasjon  Påmelding

Et 3-dagers kurs i fantastisk natur! Med felles ankomst første morgen fra Kvaløyhavn på Austbø og avreise på ettermiddagen siste dag. Du får pensler, akrylmaling, plater o.l. Vi har flere hjemmelagde staffelier av gjærestaur som kan flyttes ut i terrenget. Du bor i alkoveseng i Naustet eller i flersengsrom i hovedhuset.

Det spiller ingen rolle om du har malt før eller ikke. Du lærer om farger på det indre og ytre plan. Du lærer å leke med teknikker, farger, former og "se" på en annen måte. Naturen vil heller ikke bli den samme etter dette kurset!

Kulturlandskap, yoga og meditasjon Påmelding


Vi jobber sammen og videreutvikler kursgården med div. fysiske oppgaver. Om morgen er det yoga og om kvelden meditasjon og SELVutviklingsøvelser.

 

Hvert år er det diverse byggeprosjekter og vedlikeholdsoppgaver. Kursdeltagerene er med på det de ønsker og det som det er behov for.

 

 

 

 

Retreat for studenter og utdannede ved ILIANA akademiet        Påmelding

 

Retreat er en eller to uker hvor deltagerene står for deler av innholdet etter eget ønske. Det er perioder med meditasjoner, tur eller hvile og  felles aktiviteter gjennom matlaging, fiske m.m.
 

Felles undervisning på relevante tema som deltagerene har bedt om i forbindelse med påmeldingen.
 

Individuell behandling og coaching avtales med hverandre og med hovedlærer. Utgifter til dette kommer i tillegg til oppholdet.

Strandrydding, yoga og meditasjon

Avansert Energiarbeid og Faghealing  

 

Påmelding


Primært for ferdiutdannende ILIANA-healere fra fagutdanningen i Energiarbeid og helsefremmende faghealing. Åpent også for andre energiarbeidere og healere med lengre praksis.

 

Til denne kursuka må du sende inn søknad om å få delta.

Du må ha god erfaring med energiarbeid, meditasjon og visualisering. På dette nivå kreves det selvstendighet og utholdenhet.

Her blir det muligheter for den som ønsker det å skape sin egen utesitting.

Vi vil jobbe etter forskjellige spirituelle tradisjoner innen energiarbeid, spirituell anatomi, kanalisering av energi og informasjon og arbeide med fødselen av SELV i kropp - på det nivå den enkelt er.

Strandrydding rundt hele øya med yoga om morgenen og meditasjon om kvelden!

 

Uka begynner med et foredrag mandag 24.7 om indre og ytre rydding med ernæringsfysiolog Vibeke Thorp og Inge Ås. På Buøya og/eller i Sandnessjøen.

Selve ryddingen går over tre dager fra tirsdag 25. til torsdag 27. juli.

Du betaler for det du er med på:
Overnatting inne med sengetøy
Felles måltider
Yoga om morgenen
Meditasjon om kvelden

Transport til og fra øya

 

Eller du ordner deg selv med mat og telt.

 

Noen vil kanskje bli over fra Tymuskurset i uka før?

Be om å komme på mailinglisten, så får du oppdatering på de nyeste kursene.

Kurs VI                                     Påmelding

 

Påbyggingskurs til SELVutviklingsutdanningen: Dette kurset er rettet mot alle dem som har tatt flere av SELVutviklingskursene eller har annen erfaring i meditasjon. Du må kunne sitte flere timer i meditasjon, kjenne til chakraene og ha en viss balanse i deg selv for å få delta på dette kurset.


Kurset inneholder meditasjoner, energiøvelser, drømmereise, individuelt- og gruppearbeid. Vi bruker naturen etter hva været tillater.

Eksludert eller inkludert er tema på dette kurset. Når har du opplevd det? Når har du utsatt andre for det? Når gjør du dette mot deg selv og deler av deg selv? Psykisk og fysisk beskyttelse er et resultat av mange faktorer. En av dem er styrken i vårt imunsystem og Tymuschakra har en sentral rolle i dette fysisk, psykisk og på et energiplan.

 

bottom of page