top of page

Endelig en ny hjemmeside!

Det eksisterte ikke noe internett da jeg ble bedt om å holde mitt første SELVutviklingskurs i Halifax, Kanada, i 1983. Det er nesten umulig å tenke seg, selv for oss som har opplevd det. Ingen hjemmesider, ingen epost, ingen sms, ingen FB, Instagram eller blogg. Min første hjemmeside laget jeg i AdobeGoLive og når den gikk ut ble hele lagt over på Dreamweaver, et program jeg opplevde ble litt for komplisert. Siden ble større og større og innholdet svulmet opp, kanskje litt for mye. Rita på bergerskogendesign.no har vært en uvurdeerlig hjelp fram til nå med oppdateringer og layout. Men nå er det en ny epoke igjen! Det vil nok ta litt tid for den nye siden å finne sin form, og hvor mye av den gamle som rett og slett ikke får plass på den nye er litt usikkert. Men veien blir til når man går, slik er det jo. Uansett - velkommen til denne siden og vær ikke engstelig for å sende meg tilbakemeldinger og tips!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page