top of page

Vekk din indre skipper og veiviser i 2017!


Et nytt år! Hva skal du bruke det til? Visste du at hjernen din er raskere enn internett og at følelsene og tankene dine er klokere enn de umiddelbart virker som? Og visste du at hvis du gir dem en rask sjåfør, en klok skipper og en erfaren guide så kan du åpenbare hva de egentlig sier til deg SELV. Instruksjonboka ligger ofte skjult bak lært adferd, men den finnes! Det er dette ILIANA akademiet kan hjelpe deg med. Men "først må viljen finnes, så må den trenes og så kan den brukes til det gode". Det er en viss trening som skal til for å finne og følge ditt helt individuelle kart. “Miracles happen not in opposition to nature, but in opposition to what we know of nature.” sa St. Augustin en gang. Har du lyst til å lære mer? Vi har gratis webinarer og kurskvelder i første og andre uka av januar slik at du kan finne ut om dette passer for deg. Velkommen med på reisen!

Les mer på www.iliana.no

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page