top of page

Hvordan annonsere for noe du vet mange har nytte og glede av?

Jeg får mange velmenende råd fra kursdeltagere, klienter, kollegaer og venner. Den gode intensjonen bak alle rådene er at de mener at de det har opplevd eller vet om mitt arbeid ved ILIANA akademiet er så BRA at de ønsker at flere får ta del i det. Jeg skulle også ønske at flere fant veien til kursene jeg og andre ILIANA-lærere holder i 2017. Jeg skulle ønske veggene stod å bulet på gruppe-kvelder og arrangementer! Men rett skal være rett, jeg har vært heldig fra 1983 da det første kurset ble lansert i Halifax i Kanada. Jeg har i mange, mange år holdt kurs hver helg. Mange ILIANA-lærere har også holdt utallige kurs i den tiden de har vært aktive. ILIANA akademiet har utdannet over 100 Livsveiledere / livs coacher og mange innen energiarbeid og faghealing og jeg har ikke tall på hvor mange jeg har holdt foredrag for på Universitet, høyskoler, for private og offentlige over hele Norge.

Så hvorfor skriver jeg om dette nå? Det siste året har det vært annerledes. Det er som om jeg ikke helt har nådd ut. Eller er det en ny ring av interesserte som er litt utenfor dem som allerede kjenner til ILIANA akademiet som jeg/vi ikke når til? Eller er det kommet så mange på markedet at vi “drukner”? Eller? Så jeg har spurt om råd og fått mange og hørt på mine gode rådgivere med deres gode intensjoner. Jeg har lest og sett og kastet meg ut i webinarenes verden for å lære ny markedsføring. Og jeg har laget gratis webinarer og gratis kurskvelder slik de anbefaler. Jeg har lest om “funnel”prinsippet - om hvordan du fanger interessen til mennesker med noe gratis for så å heve prisene etter hvert og dermed gjøre noe “ekslusivt”. Jeg har lært om psykologien i å sette høye priser som så senkes i annonsen det ser ut som om du gir fra deg noe veldig billig. Og mye av dette ser ut til å virke! Og alt er jo ikke helt feil heller tenker jeg?

Jeg får mange råd om: Du må love mer! Du må vise hvor bra dette er! Du er jo en av de beste i markedet! Du må si hva de får! Hva de oppnår med å gå på dine kurs. Ikke hva du gir.

Men kan jeg det? Vet jeg virkelig hva andre vil bruke innsikt til i sitt eget liv? Og hva er det vi målet livet etter? Er det i penger og ytre success?

Det skjer noe med meg i løpet av denne prosessen. For etter hvert som jeg lærer mer av det, som for meg ser ut som aggressiv markedsføringen fylt av glatte, glade, suksesshistorier av forskjellig slag, så blir jeg ikke inspirert. Jeg får rett og slett litt avsmak. Jeg merker mine grenser og jeg blir egentlig mer og mer klar over hva jeg ikke ønsker å gjøre. Det er ikke min mening å “disse” alle disse metodene - min agenda er å finne ut hva som passer meg i mitt liv, og i min jobb.Jeg startet med meditasjon i en søken etter innsikt i meg selv og livet. Og jeg fant et indre univers som var så spennende at jeg ville lære mer, ville videre, og videre. Jeg startet ikke med et fokus av reparasjon eller tilfrisking - men jeg fikk ordnet på min vridde rygg og store deler av min dysleksi. Jeg startet ikke med en tro, men en nysgjerrighet. Jeg fant ikke et svar på universets gåter, men flere spørsmål enn jeg visste eksisterte!

Og på mange måter er det denne spennende reisen jeg tilbyr andre å være med på. Som “en medreisende i og utenfor tid og rom”, som jeg også har kalt det. Også blir man kanskje litt klokere av dette når de indre og ytre sansene brukes mer, blir sterkere og klarere og evnen til å sortere og å “vite” også dukker fram bak tåka. Dette har vært mitt mål. Å hjelpe andre i sin egen vekst. Ikke gi svar, men spørsmål. Ikke gi faste mål, men stier og veier og flere valg. Vekke den indre byggmesteren, den indre tenkeren og den indre kunstneren!

Jeg tror vi alle har våre etiske grenser for hva vi mener vi kan tilby og hvordan vi vil gå til verket. Jeg vil gjerne tilby skikkelig grovbrød. Og jeg vil gjerne tilby deg metoder som er godt utprøvet i mange, mange år. Og så vil jeg kunne tilby deg muligheten til å finne noe jeg ikke vet noe om. For alle er egentlig enorme galakser, slik jeg ser det. Og noen av solsystemene har jeg bodd på lenge eller gjestet i korte perioder, og noen av dine har jeg aldri sett.Du har muligheten til å utforske og finne ut mer av deg SELV, mer av verden og mer av dine muligheter. I denne prosessen vekkes faktisk også den indre reparatøren. Ved ILIANA akademiet har du muligheten til å gjøre denne utforskningen sammen med andre. Og det er jo det som er mening - at vi sammen finner fram på så mange måter. Det skaper over tid en annen felles verden.Derfor elsker jeg erfaringsbasert læring. Derfor elsker jeg kreative metoder hvor vi bruker lyd og tegning og bevegelse. Og alle mest elsker jeg visualisering og meditasjon koblet med refleksjoner og samtaler.

Hvis du ønsker et miljø hvor vi ikke lover deg gull og grønne skoger, et sted hvor du kan kjenne, føle og tenke og hvor du kan, hvis du vil, vokse ut av ditt vante skinn? Da kan det være at kursene, gruppene eller en enkelttime med en ILIANA-livsveildere eller faghealer eller SELVutviklingslærer kan være noe for deg. Til høsten kan du velge mellom to SELVutviklingsgrupper, 5 SELVutviklingskurs - og blir vi nok så starte modul 2 på de to fagutdannelsene i løpet av våren 2018!

Før sommeren er det et lengre kurs i Oslo i mai og et helgekurs i Haugesund i juni.

Har du lyst til å være med? Eller er du allerede med? Og har du lyst til å legge igjen en kommentar på dette innlegget? Det er du velkommen til :-) Mvh grunnlegger og daglig leder for ILIANA akademiet, Inge Ås - www.iliana.no - kontor@iliana.no

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page