top of page

Folkeopplysningen har rett og tar feil!


SELVutvikling slik vi jobber med det ved ILIANA akademiet er en aktiv reise du selv tar, i din egen båt, med din egen bagasje og med dine egne skatter. Underveis vil du bli overrasket over hvor ok og spennende du SELV er. Du vil bli lettet over hvor mye bra det ligger innbakt i det du trodde var vanskeligheter. Og du vil få en større respekt for hvordan du har vært med-skapende i å bygge din egen personlighet med dine tanker følelser og reaksjonsmønstre. Du er ikke et offer for din historie. Du har faktisk allerede med deg byggematerialene som skal til for å bygge om båten til din egen livsreise! Og så vil du lære om hvordan du kan gjenfinne og gjenskape noe av den spontane livsgleden du mange ganger i livet allerede har følt, men som det kanskje ikke alltid er like lett å få tak i lenger?

Så du NRK Folkeopplysningens kritikk av ideen om positive tanker? Vi skulle ønske de hadde gått dypere inn i tema. Faktisk er vi enig i at man ikke kan «bare tenke positive tanker». Men vi er uenig i grunnlaget bak utsagnet. Det finnes nemlig ikke positive og negative tanker. Det finnes tanker. Og du er tenkeren. Alle tanker du har kommer fra noe og en gang da du trodde dette var den beste måten å se på deg selv eller livet på - for å overleve, eller beskytte deg og/eller andre eller unngå framtidig smerte. Med andre ord har alle tanker en positiv intensjon. Det er disse positive intensjonene vi finner gjennom ILIANA-modellens SELVutviklingsverktøy. Du har altså allerede i utgangspunktet det du trenger. Vi kan hjelpe deg med å finne, med å se på og med å omskape - og det er du som bestemmer. Vi kan også hjelpe deg på vei til å finne det du ønsker. Men det er bare ikke å knipse i fingrene - det er en reise og reisen er også en del av målet. Hjertelig velkommen til en spennende reise og vi gleder oss til å være en medreisene sammen med deg!

Gratis kurskveld 31.8 kl.18.00 og info. om helgekurs 2.-4. sept. og om kveldskurset som starter uka etter. Helgekurs passer som regel de fleste uansett hvor de bor - men for dere i Østlandsområdet kan kanskje et kurs på 5 kvelder være en vel så god mulighet? Eller kanskje en SELVutviklingsgruppe? Eller et webinar?

Har du anledning til å komme 31.aug. kl.18.00 til Lilleakerveien 56 B, kan du få oppleve en kurskveld hvor du også kan spørre om det du lurer på. Og du møter Mona Birgitte Wallin Solvik som holder kveldskurset med oppstart 6. september - og Inge Ås som holder helgekurset 2.-4. sept. ( det finnes flere datoer på hjemmesiden)

Info: kontor@iliana.no eller ring Mona B. Wallin Solvik: 977 19 146 eller Inge Ås: 957 22 133

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page