top of page

ILIANA-livsveileder Maria Lundberg

ILIANA akademiet representerer en livsynssnøytral og seriøs arena for å jobbe med personlig utvikling og vekst. De ulike kurs- og utdanningstilbudene er basert på Inge Ås sine egne erfaringer og kunnskap samlet gjennom mer enn 30 år som terapeut og lærer.

Det pedagogiske rammeverket er utprøvd over flere år - til sammen mange tusen mennesker har gått på Ilianas kurs og utdanninger, og lært seg nyttige verktøy og metodikk for å jobbe med både egen og også andres utvikling. Det faglige rammeverket bygger også i stor grad på referanser til ny og tidligere teori, forskning og praksis innen personlighet, læring, vekst og utvikling, persepsjon, emosjon og tanke.

Prinsippet om at vi alle er medskapende, kreative individer med evne og kraft til å selv se og ta valg som er etisk i harmoni med vår menneskelige økologi, er grunnleggende. Dette er ikke et sted hvor du finner en "guru", en menighet, dogmer eller etablerte "sannheter" med ferdige svar på hvem du er eller hva meningen med ditt liv nettopp er.

ILIANA akademiets kurs og utdanninger tilbyr en arena for utforsking og utvikling av ideer, forestillinger og opplevelser av hvem du er og hva du kan være. Verktøykassen for personlig vekst og utvikling består av metodikk for selvutvikling basert på prinsipper fra blant annet psykoanalyse, psykoterapi, gestaltterapi, løsningsfokusert terapi, nevrolingvistisk psykologi, kunssterapi, yoga og bioenergetisk analyse, utprøvd og skreddersydd av Inge Ås gjennom mer enn 30 år. Hos ILIANA akademiet finner du et faglig inspirerende fellesskap og verktøy du kan bruke både i jobb og privat. Maria Lundberg driver http://www.tilstedeledelse.no/

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page